Friday, 9 October 2009

< haRi rAya >

em wlupun cam da lmbt wish slamat hr raye, tapi ok lagi kot coz still dlm bulan syawal, so SLAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR N BATIN... raya ritu cam biase la setiap tahun balik kulim kedah, tapi cam xsemeriah thn2 yang lepas coz arwah tokwan da xder...ari kamis tu da balik pj,

n ahad tu aku g jalan beraya kat ngri sembilan, mule2 g umah gomok, choi n pastu g umah aku n umah bee. yang d time tu, gmok, born, choi, chapik n epit. tringin nak g braye rmai2 mcm lepas spm tu dulu, cam best je. huhuhuu...


ni pic sekitar hari raya ritu...huhu


ni kat kg kulim, with my lovely family




ni braye ngan kwn2 semban




No comments: