Wednesday, 28 October 2009

hari yang cam membosankan

em rini xder yang menarik pun untuk ku kongsikan, just duk d ofis..keje awl2 lagi aku da setle kan, so duk melayan fb j ni... lunch kuar g mkn kat fdcourt p9 ngan farah, sue n asiah. n pastu singgah beli kfc kat alamanda coz ukk d meeting jap g. bestnye meeting mkn kfc..huhuhuh...

rase cam lambatnye nak tggu lagi 2 minggu...hurmmm... nak tau kenapa??hehehe...TUNGGUUUUU....
em skang ni aku nga menggu mase nak balik j, tapi ingat nak ot sejam n pastu g jog mcm biasela... tapi cam ujan ni, xtau la da brenti or renyai j, coz nampak still lagi gelap j...


aduh aku cam tetibe rindu mase lampau..hahahah...kan best kwn ngan doraemon, boleh mintak dier flash back kan zmn yang aku nak g tu...huhu..aduh ape aku mengarut ni...huhuhuh


No comments: