Thursday, 22 October 2009

Helppp mE.....

em tadi dlm kul 7lebih, cine yg tempat aku interview tu call, dier kate aku boleh repor keje next week. dier tanye aku bile leh start keje, sebenarnye aku nak sebut rabu, tp cam lambat sgt plak kan. sbb selase tu aku d lagi 1 interview. so aku pun lepasla ckp selasa. so skang ni aku perlu khidmat korang sekalian untuk beri pendapat samada accept je keje tu, or stay j keje kat MOF??? aduh, aku tkt xleh wat la keje tu..hurmmm....



3 comments:

ah ian said...

da dpt xnk plak?..org susah carik kje skg ko bole nk pilih2 lak..tp kt MOF tu bkn x ok kn?dkat ngn umah..

aLeen aVriL said...

aku ase better ko xcept jer keje bawu ko tuh...
cm ko ckp ri tuh kan..ko nk cr keje lain kan..kat MOT tuh kan ker kontrak jer...
smpi biler dee nk tgu memang xkn amik ko pemenent punyer...
haaa..tp ats ko ler...klu nk ase keje yg ade cabaran sikit bek kua dr MOT tuh..klu ase nk keje rilex2 kdg2 bawu ade keje...stay jele kat MOT tuh kan...

shahz said...

ah ian-mof ok jgk, tapi kire cam kontrak. dekt mmg dekat. keje ni pun jauh skit j. dekat presint diplomatik tu je. tapi kan ah ian gj kat mof tu ikut hari, n lambat seminggu setiap akhir bulan tu..tu yg aku cam nak cr keje lain. tapi ntahla..huurmmm

aleen-mof la leen, bukan mot. em tu la aku rase cm tuh, tapi ntahla aku cam tkt, xcnfident klu2 aku xleh wat keje tu. keje tu kene banyak comunicate ngan org (client, bank) so aku ni lemah skit nak communication.klu just wat akaun j aku xkisah j.hurmmm