Friday, 16 October 2009

*huRmmMMMM*

em aku kat ofis lg ni, nga menahan skit perut..aku nak balik da, ingat nak p jog rini, tapi da aku sakit perut, ingat nak balik la terus. pastu d staff sorang kat sini, mintak tlg aku faks kan sumthing, urgent katenye. kate suh tggu 5 min, ni da nak dekat 15 min da. aku da la nga sakit perut, kang aku bla mcm tu kang, cam xsedap plak, nak ckp ngan dier, dier xder kat tempat. jumpe bos td katenye..so aku kene la menunggu smbil melayan blog ni (padahal aku da penat menahan perut aku yg pedih ni)...

tadi time lunch d sorang mmber aku call, dier klu orang xbrape kenal dier mmg kate dier agak gedik n blagak, tapi aku kenal dier da lame da, dr zaman skolah lg, hati dier baik j wlupun gitu gayo eh..


mcm biase la setiap kali dier dpt mane2 interview ke, offer keje ke, dier akn gtau aku. so td dier gtau aku yang dier dpt interview kat satu tempat ni la, tp cam aku xsedap dengar, perlu ke ko nak gtau gaji ko yang banyak hinggit tu. kdg2 aku rimas gak mendengar nye, meluat..tapi layan kan aje...dulu pun b4 dier msuk keje ni, sbuk cite gaji dier bape siap pas tolak epf lagi..da mmg dr skolah pangai dier cmtu..tapi ntahla, kdg2 meluat, n kdg2 aku mls nak layan, coz aku tau dier tpon tu ader la bende dier nak cite kot...n kebanyakan bende yg dier cite mesti terkeluar kebelagakan dier tu (ape la ayt aku ni)..huhuhu....

aduh, aku penat menunggu encik ni, kate nak suh faks. xkan nak suh aku mengarang sampai lebam tangan aku ni menaip..sakit perut aku ni pun da tahap kritikal ni..hurmmmmmmm....tekann la aku....


No comments: