Friday, 9 October 2009

.......iM baCk......

em selamat kembali..huhuu...
ritu aku terpakse delete blog ni, coz d beberapa sebb..tapi skang aku kembali lg..hehehe...
arini aku mcm biase xder watpe pun kat ofis, just melayan blog n fb..aku nga tekann mnggu gj ni, lembab btl, da la nga sengkek ni...act skang ni aku on diet, nak mengurangkan berat yang semakin meningkat2 ni..huhu...
korang doakan aku berjaya eh..hehehehe.... ;-)


2 comments:

aLeen aVriL said...

yer..aku doakan...

jap nk berdoa jap..

shahz said...

ha ko doakan aku tau, nak kurus cam ko ke..huhuh..tapi nak gak la kurus..ko tgok la pic latest aku ni, makin gemuk kan..huhuh