Wednesday, 14 October 2009

>jAmuaN raYa BCP n ADmin<

tadi kul 12 start da jamuan raya kat ofis aku. banyak gak la menu, antaranya satay, meehun, lemang, kuih2, cake n mcm lagi la. tapi xtau nape aku cam xpuas mkn. yelah makann banyak, pastu rase skit2 tu yg xpuas. aku jenis suke mkn 1 1 bende j dulu. then baru rase skit2 yg len. ni x, meehun 2 sudu, satay 3 cucuk, cake skit. so aku xtau ape sebenarnye rase. rase cam xbnyak pun yg aku mkn.mkn xmane pun, sesi bergambar j lebih. dengan pegawai2 aku skali join..huhuhuhu...



sbuk2 bergambar aku lupe nak amik menu jamuan tu untuk tontonan umum, huhuh..mesti korang terliur nye..




2 comments:

aLeen aVriL said...

owh sungguh fast learner ler ko nih pnut..
aku bukak2 page ko..
ko pon da ubah favicon tuh ek..
jeles plak aku..
ngeh3...

neway tahniah kerna berjaya melakukan nya ats usaha sendirik....

aku da jnji akn bg ko gule2 cadbury 2 biji kan..
so ko tgglkan alamat uma ko kat page aku nni aku pos k..
hahahahaa..

shahz said...

mesti..segera aku..ko tau dr pgi td aku berusaha tanpa kenal erti putus asa tau..huhuhu..terer gak aku akhirnye ek..

owh yeke...ala ko dtg jela putrajaya ni, bukan jauh pun..leh nikmati skali gule2 cadbury ko tu..huhuhu