Tuesday, 13 October 2009

???MIsS???

em tibe2 cam rase rindu kat kwn2 poly, smalam aku ym ngan cmah, dier gtau dier kwin 19dec ni..huhuh, cm xsangke nak kawin da kawn aku ni. thn depan msti turn mimi plak. n yg aku tau kak as kawin bulan 11 ni. semua nak kawin da. aku xder la pk nak kawin cepat, tapi cm terasa gak kdg2 bile sume msg ajak g kenduri kawin j..huhuhuh...cousin aku belah kedah mmg majoriti da kawin yang besar2 nya. ritu cousin aku yang umo 21 dtg umah, ngan baby dier. ya Allah tersangat la comel eh.huhuhu...cousin aku yg sebaya aku pun da d baby. sume da kawin da. balik kg cm xbest da, sume da jd mak ngan bapak, nak borak2 cam dulu pun da xleh. dulu aku d rapat ngan cousin aku yang laki ni,tapi sejak kawin nak tegur aku pun payah,takut bini ke.hurmmm bosan..bosan...umo dier pun tua aku stahun j, nga menggu kelahiran baby dier xlame lagi. mcm mane aku xckp aku tension duk kg tu. balik raye j sume tanye bile nak kawin, relaks la mude lg kot. paling tekann kakak aku la kot, coz umo dier da 27.huhuh...

aritu dot dtg mof ni, dier d interview, jumpe dier mmg gile tringat kat kwn2 poly..rindu siot..nak jumpe sume mmg harapan la kan, sorang kat utara, sorang kat selatan. payah bebenor nak ajak jumpe nye. so aku ingat klu dot n mimi jd g cmah weding, aku g skali la. boleh singgah kg ku. rndu kat tok..huhuh...

smalm papa ckp nak g langkawi bulan 12 ni, yeah2 lame xg jalan2. huhuhu..bosan la asyik keje j kan. nak g bercuti ngan kwn2 ramai yg d komitmen. kwn2 aku kat pj ni majoriti baja g. nak g pun kene tggu dorang cuti. mcm ritu g pd jela yang boleh, dekat n save skit la. last minute nye plan mcm ne nk g jauh2, g pd jela.

ni nga menggu waktu lunch ni, lapa plak..huhuhuh..duk melangok ni mmg asyik lapa j.


No comments: