Thursday, 15 October 2009

>>> moRniNg<<<

morning everyone...huhuhu..rini aku pose, pose 6..hahah..orang lame da abis, aku tggl lagi 2 hr, esok sambung lagi sehari. pagi td dlm kul 4.49am aku terjage, d la bende yg aku mimpi kan, mcm blur jap aku bangun tu. so da alang2 terjage tu, aku minum air skali. nak mkn, cm mls plak.. smalm mcm bad day skit, hurmm bosan. ptg tu kakak aku call ajak tgok movie, aku ingat nak tgok cite yg adflin shauki wat tu, ape kebende tah tajuk nye, tapi lmbat sgt plak time dier. aku nak tgok cite tu sbb adik aku d blakon, tp extra jela. nak tgok gak sejauh mane bakat minah tu. tapi afan ckp best gak cite tu, cam comel. pastu along beli ticket final destination. dulu aku da tgok, tapi aku xsuke cite mcm tu. ngeri aku la. tapi nak wat mcm ne, afan nak tgok cite tu gak. untuk pengetahuan korang sekalian, afan tu adik lelaki aku yg last. huhu..so aku pun layan la cite tu smbil standby kan tgn kat muke eh..minah sebelah aku boleh lak sempat nak ambil2 gambar la. aduh letih aku nengok dier, nak amik gambar pun nnti2 la. dalam cinema pun jdik..kesimpulannya cite tu berkisarkan mati je. dr awl korang tgok cite ni, asyik mati smpai la kesudahannya. sama jela mcm yang pertama dulu, cume beza jalan crite je. pada yang suke tgok cite mcm tu, sorryla aku mengata begini ye, aku mmg xsuke tgok cite mcm ni. tapi layan kan ajooo....em aku nak tgu kesinambungan cite twilight tu. hensem tu hero dier. aku tgok movie tu, siap cr cd lagik..hahahha....




4 comments:

aLeen aVriL said...

http://c33ram00n.blogspot.com/2009/02/tutorial-lagu.html

click kat link nih..die ajar step by step nk masok kan lagu...

gudluck..

Melz said...

tajuk citer tuh stem kot..haha boleh tahan jgak dia punya review ;)

ah ian said...

asal bole je setem..papadom la brader, setem tu da lame da hahaha..okla citer tu, aku tgk da..

shahz said...

tq2...
ahian, ko tgok ngan sp?huhuhu