Monday, 26 October 2009

NothiNg.....

em, gd morning...huhhuh...arini xder cite nak update, tapi aku nga bosan, nak jugak update wlupun xder pape pun nak cite..hahahaha :D (gelak besar jap aku)
ni aku nga bace psl iim, prepare utk interview esok. aku nga fening ni nak memikirkan camne aku nak ckp ngan cine tu, yg aku nak report keje postponed ari rabu ni..hurmmm... psl iim tu, kakak aku ckp klu dpt keje sane dier suh duk jln ipoh tu, leh g keje ngan dier. sbb dier kate dekat j. tapi time balik la nak tggu dier, balik lambat gile plak minah tu (klu dpt la)..huhu...so doakan aku ye...
k la aku nak start 'study' ni...huhuhu ;p


4 comments:

aLeen aVriL said...

study mende wei...??
ok aku doakan ko..

jap nk pg berdoa jap....
huhuuu

shahz said...

ha..doa cepat..
study untuk prepair interview la esok..
bacela pape yg patut..huhhu
cth tugas dier ke..

aLeen aVriL said...

ceh....
tmpt keje nk intebiu gempak sgt ker..
ok3...xmo pth kn semangat ko...
p bace nu p...

sblm bace tarik napas dlm2 dulu..pastuh kentot okeii..hahhaa
melawak jerk...

shahz said...

xder la gempak, atlest tnjuk skit la yang aku ni berminat ngan keje tu..
huhuhuu.....
wat pape pun kene d preparation...
chewwaaahhhh....huhuhuh