Thursday, 29 October 2009

> s y i r i k <

em, aku d kwn ngan sorang guy ni. act dier ni ex aku, but we still keep in touch tapi xder la kerap sgt kan..just dlm setahun tu dela, 5,6x..xkerap pun. just lately je, dier rajin plak msg aku. aku ni ikut mood j nak reply msg, so klu aku rajin nak reply aku reply la. lgi plak borak ngan dier ni cam bosan. xabis2 nak membangga diri.. so mcm biase aku kan pendengar yang baik la konon, aku layannn kan ajo...

act aku tau da dier ni tpu aku, awl2 dier cntc aku untk tahun ni, d sorang mmber aku "joyah" gtau aku. joyah ni mmber aku mase kat kym dulu, aku dulu xder la close ngan dier,tapi sejak kitorang rajin ym ni, agak rapat la. so nak dijadikan cite aku ngan joyah plan nak kenekan dier, kire mcm menggoda si pulan ni la (my ex), n korang tau dier melayan j aku walhal dier da d gf. bermati2an dier xngaku yg dier d gf, wlupun joyah da gtau aku. sgt sengal ini budak. aku pun meneruskan drama ni (tajuknye aku lum pk la), dier pnh dtg pj lepak skali ngan joyah n bf dier. act bf joyah mmber si pulan ni jugak. lame da aku kenal dorang ni sume. lepak kejap j.

n d 1 hri ni aku wat keje gile aku, kate nak jumpe dier (d 1 hri ni, wekendla) pastu dier kate nak g mane tah ngan kwn2 dier. aku pun ape lg kate la aku nak ikut..hahaha..gelabah katak dier. korang tau apsal? sbb dier nak g umah gf dier time tu..jahat kan aku..xderla jahat sgt pun, sp suh dier tpu aku..pdn muke...! (klu korang tgok muke n cara dier, sumpah korang nyampah gile, hrp ensem skit je lbh)..so aku tau dr joyah, yang dier ngadu kate nga pening pale sbb aku nak ikut dier mase tu..padanla ko sp suh menipu. aku kat umah gelak jela kan...ape slahnye ko ngaku yang ko d gf, sian kat gf ko tu. joyah kate cam baik gak bdk tu...so ape yang si pulan ni nak pun aku xtau..tapi katanye pada joyah, dier still syg aku...hahahah...tergelak aku jap...

nak jadikan 1 cite psl bende tu dier kate kat aku xjd nak g tempat tu ngan kwn2 dier, sbb van probs la, ape la..mlm tu aku try mscl dier, dier off hp eh. nmpk sgt. hi nak menipu xpndai langsung.. aku bukanla nak sgt jumpe dier, saje j tnjuk gedik aku kan. nyampah dela la aku..ish panjg plak citenye..penat la aku nak cite panjang2..so terus kpd title ats tu..sebenarnye dier benar2 beria2 nak ajak aku jumpe. n 1day joyah gtau aku yang jgn jumpe si pulan tu lg. sbb pe dier d pkai "minyak dagu" klu xsilap akula orang kate, dier amik dr sp aku xtau. tapi joyah kate mmber si pulan d yg da gune...aku xnak la tuduh si pulan, tapi aku xtau pd sp dier nak wat bende tu kan. tp serius dier slalu msg aku ajak jumpe la, kuar la. n mlm tdi dier msg ckp nak jumpe this wekend. oleh kerana aku takut, jd aku ckp ngan dier yg aku xnak da kwn ngan dier, tapi aku xckp la psl tu kan. pandai2 phm la dier. dier just rply 'k', huhuhu...aku cam pelik la manusia ni, rupe si pulan ni bkn xder, ok jugakla kan. n dier pun da d gf, so nak watpe bende2 tu. hurmmm...takut aku la ngan orang2 mcm tu..jauhkanla aku dr org2 mcm tu...nauzubillah...

No comments: