Friday, 30 October 2009

sO eXcited 2 HeaR that

em happy friday...kejap j masuk ari jumaat..esok sabtu, n pastu ahad. bermula la mggu n bulan yang baru..xsbr nak tggu mggu mggu lg 1..huhuhuh

act rini aku nak mengarang kat sini, smalam aku dpt msg dr bff aku, kina..mcm buat laporan eh msg dier, alhamdulillah dier da deliver baby gurl names sarah humaira (s-sakinah, h-hafiz, hafizal, aku pun xsure name laki dier) em comey je kan..dier bersalin ptg smalam kul 3.30pm.kina nye bday 11okt, baby dier lahir 29okt, so nx year leh la celeb8 same ek..huhuhu...cam xsgke j, cepat betul mase berjalan. rase mcm baru j bis skolah smalam. n klu korang nak tau mase zmn sekolah dier slalu ckp dier lmbat nye kawin ant kami2 ni, means kwn2 yang lain la. skali jdh dier smpai dulu...msti happy j da d baby, complete da rase life ko..huhuh...so smoge jadi ibu yang penyayang n im happy for u darl...xsbr nak jumpe n tgok baby dier..huhu..nga pk nak beli pe ni eh untk baby sarah..gurl kan so aku ingat nak beli hamper baby yang colour pink tu..huhuhu..aku kan suke pink..tgok blog aku ni sudey..huhuhu...EEEppppaaaHHH cepat balik, kite leh g same tgok baby sarah...
doa aku moga kina sihat n baby dier skali...excited bangat nak dgr baby sarah panggil untie..hahhaa..kecik lg kot ek... :D nnti aku g tgok kina aku upload pic baby sarah utk tatapan sume k..daa

No comments: