Wednesday, 21 October 2009

>suPpriSe mE<

Morning....em smalam xder crite coretkan..huhuhu..smalm aku dpt msg ngan mmber skolah mengah aku kat wm, n borak2 dier gtau yang sorang mmber aku da kawin jumaat lepas, nikah la. dier wat cm tertutup kot utk nikah tu. mcm tekejut la da kawin da dier..so aku pun msg la wish kat dier, n dier ajak dtg mse reception dier nnti..huhu..em da kawin da sorang lg mmber zmn skolah aku tu..em mesti cantik, da la dier pun mmg sgt cantik. aku ingat dier kawin ngan pic boy yang dlm fb dier tu, coz aku tgok close j dorang nye pic, tapi mmber aku ni ckp xla, ngan dak lain. cnfius seketika..huhhuh..nway, moge berkekalan smpai akhir hayat. xsbr nak tgok dier nye wedding nnti. act dier ni mmber pd cousin aku yang puteri sarah liyana tu. mcm mane dorang close pun aku xtau, tapi dier kate nak cite bile jumpe nnti. aku bukan xnak lepak ngan dorang, just segan, lame xjumpe..lagipun aku cam xder transport nak lepak2 OU, or area damansara sane..rindu gak nak lepak ngan dorang, sgt rindu..hope nnti dpt jumpe dorang gak nnti...


4 comments:

aLeen aVriL said...

klu dtg OU singgah ler uma aku..dekat da gn OU tuh uma aku..

sebelah jer...muuuaaaahhahahahaaa..

shahz said...

owh yeke...huhuhu..nak g sane pun aku xtau, almaklumla aku ni xreti nak drive, so bjalan mane pun org bwk. so aku mmg xpenah ingat jalan..huhuhu

aLeen aVriL said...

owh ek...
cian....
eh nih ko da bole komen..ari tuh ckp ko xbole nk post komen...

shahz said...

owh da boleh da, aku g setting mcm mane tah kwn aku aja aritu..huhhu