Tuesday, 13 October 2009

......weKeNd.....

wekend ritu sume yg aku plan kene cancel, mak aku la ni. tapi xpela, fmly 1st kan. g umah kina xjd, g umah ietod pun xjd. ari ahd ritu g umah paklang kat klang, pastu g umah kwn mama kat klang gak, pastu terus g umah busu kat kota kemuning. gile besar umah dier, tokey minyak la katekan kan..huhuh...kete pun agak besar la kan..huhuhu..sronok nye jd orang kaye kan...

smalam aku xmsuk ofis, xbrape sihat. berat j badan aku ni nak bangun ha..so ptg aku g jogging kat taman perdana kot name dier. aku pun xtau, name j duk putrajaya ni.huhuhu...

arini xder watpe pun kat ofis, membosankan diri j kat ofis. huhuhu...boringla...


huhhu...br leh sambung..td 2 pegawai aku menggedik plak kat sini..stuck aku nak menaip ni..huhuhu...
esok da jamuan kat sini, kate ari jumaat, xtau la nape tukat date plak wat esok..huhuhu...

No comments: