Wednesday, 11 November 2009

akhirnya....



em gd morning....haaa tgok entry aku kat ats tu, setelah bsing2 smalam, kecoh2 smalam, smpai aku rase mcm d gunung berapi nak meletup pn d..mcm2 ragam orang ni kan, baik diluar, tapi di dalam hampeh...bermuke2 dan mcm2 la lgi..akhirnya ptg smalam dak2 ni msg aku, kate gj da msuk..tu la dier, bile da bising2 baru ko nak setle gj tu kan. kan senang ko wat cept2, nak lengah2 watpe..klu x xder la bsing2 mcm ni, just imagine la klu diorang kat tempat aku ni, so wat keje tu pk kan orang same la ye..huhuhu... so arini dengan mood yang baik, xnak la aku maki2 kan..cukup2 la smalam hangin aku yang teramat sgt...hahahahha....


 

No comments: