Wednesday, 11 November 2009

> alhamdulillah again - 2nd gd news <

em, mmg bertambah2 rezki aku bulan ni..hehehe..(ish xptut aku menghangin kan diri smalam..hurmmm,xpla bende da lepas kn)...so aku nak la share kegembiraan aku dgn sume..heheh..kan bulan 7 ritu aku dpt offer smbung degree kat ukm, tapi aku terpakse tolak coz d beberapa sbb. n aku agak sedih la kan terpakse tolak, tp aku percaya maybe d rezki lain. n alhamdulillah rezki aku, aku dpt keje tetap. n skang ni aku br dpt tau, aku dpt offer sambung degree wat pjj kat uitm (tp cos finance la, account xder untk pjj), xpla ok jugak la. nak tggu pjj ukm lmbat g, bulan 5 tahun depan utk cos akaun. sbb intake pjj account ukm setahun sekali. aku xtau nape aku nak sgt masuk ukm. tapi xpla, xmau ingat da. bende da lepas. skang aku perlu fokus kedepan. tp yang agak merunsngkan aku skang ni, nak kene pkai duit banyak..hurmmm...surat penempatan pun xdpt g, so aku xtau mane aku ditempatkan untuk keje ni. dpt yang mane arah kang, poning pale den.

mggu lepas kot, surat jwpn terima upm smpai kat umh (aku apply pjj upm gak, tapi busnes la, lari jauh plak cos), pastu ayah aku tanye aku apply mane, aku just ckp aku apply uitm, mak aku ckp la jauh tu, n ayah aku ckp "xpe angah, jauh pun. papa anta angah setiap kali d class, papa xkisah jauh mane pun nak anta asl anak papa nak g study" huhuh..terharu aku dengar, maybe ayah aku cam rase kot sbb aku xsambung ukm ritu.whtever pun, aku sgt bersyukur. alhamdulillah..thanks God... ;-)






No comments: