Tuesday, 10 November 2009

> hangin aku ni!!! <

em aku mmg hangin betul la ngan ***. name j kementerian yang banyak duit la bile orang dengar la kan. tp hampeh..aku xtau la ape mslh nye kan, korang bayangkan gj aku xmasuk2 lg. padahal aku da submit isnin ritu. n paling aku bertambah hangin tu, bhgian fc leh dpt ari rabu, library n ape tah leh dpt ari jumaat. asl yang kitorang nye dr arini xdpt2 lg! mentang2 la kitorang ni sambilan, so suke2 hati ko nak wat endah2 xendah kan. wlu smbilan pun tapi keje same j ngan org ttp, same j wat keje, beza banyak kje ngan xbanyak j. mmg aku nak hangin tahap gile, aku nak mkn pun xder duit ni, xke aku hangin tahap gaban mcm ni..korang leh imagine x hangin aku ni!!!!.... smalam aku tpon kate maybe pegwai yang sah tu xder la, ape la.asl nak kene seminggu ke tggu pegawai nak sahkan. bile d yg len tpon kate system down la. ape mslh nya aku pun xtau...diorang ingat kitorang keje smbilan ni pkai daun ke beli ape2..ktorang pun same j ngan ttp, pkai duit nak beli ape2, nak bayar ape2. xpk langsung!!! ....aku xpenah la hangin tahap ni kan!!! sp xhangin kan, klu korang jd aku pun mau korang xhangin. xprofesional betul wat keje!! pk skit la orang lain, jgn nak pk kepentingan sendiri. pgi ni d mmber aku g fc, n korang tau dengan muke xbersalah dorang leh wat muke, n cmpak2 kertas (voucher gj). diorang ingat kite suke2 nak hangin ke xtentu psl!!! nsb baik aku nak bla da ni..xpe2..aku sbar ni!!!! klu mcm ni la layanan dorang n cara dorang bekerja mmg xmaju la..nak hired org, tapi mcm ni!!!! konn ok la org kate keje gmnt even sambilan pun...hurmmm... ;-(




3 comments:

EyraRizalMakeup said...

kelas makeup di seremban 15/11 masih ade kosong. sms 016-2128740 utk daftar skrg. bwk kwn dpt komisyen!!!'

http://www.eyrarizal.com

balqisshoppe said...

hai dear, come & visit us for beautifull shawl & tudung, grab one for u! http://balqisshoppe.blogspot.com/

shahz said...

ok..tq ;-)