Friday, 13 November 2009

haPPPyyyy ;-)

heheh tgok title ats tu korang tau da kan aku happy..pagi tadi punyela bad mood kan, petang ni aku rase cam happy sgt...em balik lunch tadi kat umah, aku dpt surat dr SPP, dier  suh lapopr diri kamis depan (19nov),, em mcm cepat sgt la plak. ritu mak aku tanye mmber dier kate lapor diri bulan 12. em so ari kamis ni aku kene lapor diri kat MOE, n 1 hari tu d taklimat pasl penempatan, n maybe pastu dpt penempatan skali. mintak2 la aku dpt dekat2 j..huhuhu...

em xsbr nak balik...ahad nak g jumpe kina  n baby sarah..smalam jumpe baby danish, lupe nak amik gambar baby. huhuh..rase best j da d baby ek...huhuhu...

k la gtg, nothing to story da..huhu... ;-)



2 comments:

aLeen aVriL said...

owh thniah3..aku up adiah nk kasik kat ko...aku kasik 4biji gule2 cadbury choclair kat ko...sbb byk bnde baik jdik kat ko lately nih..huhuhu...

thniah weiiiiiiiii

shahz said...

huhu..thnks...jgn lupe eh..tau2 j aku suke cadbury ;p