Friday, 27 November 2009

Hari LaPor Diri

em lame aku xberbloging ni..huhuh..rini baru d mase nak coret2 kat sini. almaklumla aku xder tempat lagi kat ofis tu, so pc pun xder. nak online kat umah cam mls da. banyak bende aku nk tulis ni...ok, aku mulekan ngan lapor diri ritu..

pagi dlm kul 7.50 aiku smpai kat auditorium kat parcel E, dftar name n masuk dewan. dm kul 9 start da segala taklimat smpai la kul 5. cam bosan skitla, da la kepala aku ni wat hal plak kan, pening nape ntah..aku ingat kan skit j orang yang dtg lapor diri, tp sit nye rmai. dlm 680+ org nye. yg aku tau dr kl, melaka b pahang.. aku cam xsbr nak balik j, paling mls betul aku nak dengar2 taklimt ni...

so esoknye 20nov, aku kene lapor diri sekali lagi kat bahagian pengurusan sumber manusia kat kpm pj ni jugak..selagi aku xdpt penempatan mmg xsenang duduk laa aku ni...

to be continue....







No comments: