Tuesday, 17 November 2009

> MY LAST DAY <

today is my last day at MOF, em agak sedih la nak tgglkan, wlupun rase lame xlame tapi dekat 9 bulan la aku keje kat sini..em esok aku cuti, n kamis lapor diri. mule kehidupan yang baru..hopefully aku dapat penempatan yang dekat2 n really hope dpt kat pj ni je..aduh rase nerves pun d ni..em boleh ke aku wat kje tu, mcm2 aku pk..hope everything will b fine...

n skang ni aku nga melepak di tempat, nothing to do..rini d hari ingriti n invasi. ict kot kat ofis aku ni. aku pun xbrape sure tjuk dier. so d perasmian, ceramah, n pameran, n also d pemeriksaan kesihatan. em sgt memernjatkan jugak la keputusnnya, n plg tekejut teknn drh aku agak tggi la..hurmm...

em skang ni mcm da jarang jog, skang kan musim hujan, so nak jog hari2 xleh da. tggu wekend j g gim. em aku cam xpercaya sebenarnye hr ni last day aku, arghhhh...sob..sob..agak sedih ;-( rase esok aku masih d lagi, keje kat sni ok, cume xtetap la kan, tu yg xbrape best. ape pun aku percaya, insyaAllah aku leh bwk diri kat sane..doakan aku...amin.. ;-)



No comments: