Monday, 2 November 2009

putRi SaRah huMyra

em tdi aku ym ngan kina, bff aku. ingat x entry yang aku cite dulu tu, dier kan baru dpt baby jumaat ritu. so aku xberkesempatan lagi nk g tgok kina, nx week br g insyaAllah ngan epah. so aku dpt la tgok pic baby sarah. sangat comey..tapi aku xdpt pastikan lagi dier ikut muke sp.em nntila kene g tgok depan2..huhu..xsbr nak jumpe mereka..rase cam cepat sgt mase berlalu, rase mcm br smalam kitorang huhahuha....btw smoge mereka bahagia..


kecik nye baby (baby mmg la kecik,,aduh)




so 'comey'..geram aku tgok baby... mate dier xmcm kina rasenye..ikut muke daddy dier ni kot..slalu kan orang kate gurl ikut daddy, anak laki ikut mummy nye..

ish xsabar nye nak d baby..huhuhu..geram aku tgok baby ni..hehe :p (blh gitu ;D)

p/s:jgn marah eh na aku amik pic sarah dr blog tu..huhuhu




No comments: