Sunday, 29 November 2009

Wedding Sis As-jhR

em, aku lupe nak cite ritu aku g johor, classmate aku kawin, kak as name dier. tua setahun dr aku..aku boleh plak lupe bwk camera, so xleh la nak upload pic kat sini. cntik gile kak as selepas di makeup, cm xsangke da kawin da sorang lagi mmber aku..huhuhu..tapi agak panas la situation di sana, em mls la aku nak cite kat sini. rase buang mase j..just aku nak ckp la, rase menyesal tlg mmber aku yang xkenang budi ni dulu mase ssh ke senang ke klu aku tau cmni la sikap mmber aku yang sorang ni...xgi sane pun xpe kot, tp aku g sbb kak as yg ajak aku. so aku pegi sbb d kelapangan waktu kan..pd mmber aku sorang ni (xngaku mmber dala, dier yg buang aku kan, sbb jantan!!sgt stupid) lantak la pe nak jadi kat ko, aku mmg xhingin nak amik tau, aku xterhegeh nak jd kawn ko, pape pun jd kat ko pasni skit pun aku xnak amik tau. aku da d life aku skang, sekurang2 nya stabil skit dr ko n jantan tu (bukan nak blagak la kan)....hurmmmm..... rase sgt buang mase jd kwn ko...whteverpun jadikan sume ni pengajaran utk mase hadapan..hhuhu...



4 comments:

ijad said...

cantik blog ni...selamat aidil adha..

shahz said...

thnks ijad..slamat hr raya aidiladha..

RiHiKi said...

rilex pnut..jgn mare2..cpt krepot t..
eheee..biar je kwn pnut tu..msing2 da leh pk baek & bruk k..

shahz said...

em tula, mls pk, wat serabut j. lagipun xrugi hilang dier, rmai lagi mmber yang baik2..huhuhu..