Wednesday, 9 December 2009

> 1st day <

em cam lame xupdate blog ni..em banyak bende gak nak cite, tapi aku lupe, nnti la wekend nnti aku coret kat sni..skang ni aku nak cite yang aku bru pegang pc untuk 2 minggu lebih aku lapor diri kat kpm ni, n airni jugak aku kene gnti PA tsub (ps) plak, agak glabah katak la aku kan..hurmmm...mmg la dulu penah gak knon2 tlg2 jd PA, tp time tu bos aku xbz mcm ni kot...yg aku takut bukan pe, aku kan penakut sangat2 klu bunyi tepon, leh wat aku mlatah..(officemate aku dlu msti tau nye mcm ne aku tekejut klu bunyi fon)..huhu...rase lambt betul kul 5 ni..nak balik cepat!!!!

em aku ingat nak mintak cuti, nak g langkawi, ofis ayah aku wat fmly day, tapi cam rase baru g aku nak mintak cuti..nak mintak kat sape pun aku xtau...ni nga pk ni..klu aku xg, minggu ni aku kene duk sorang la kat umah, nsb bek dot ader(mmber aku keje mof), leh ajak dier teman aku. tapi sedih gak klu xdpt follow,,aduh..hurmmm....

to be contonue...(akan ku coretkan perjalanan kisah aku untuk arini,tgguuuuu) ;-)



4 comments:

La Dolce Aiyun said...

owh melatah rpe nye penut nie..hahahhah..gud luck la gnti PA 2...ngeee

La Dolce Aiyun said...

Owh melatah rpenye si penut ni...hehehehe..

shahz said...

baru tau ke ayun..huhuhu...em thnks..
takut2 gak ni, td bos xder meeting. ni dier d. nsb bek duk sbelah rom ritu, tau gak la nak forward line ke bos, tp nak forward call xtau mcm ne..hahahah

RiHiKi said...

heee...klakar la pnut ni..
t'kejut lg la tu dgn bunyi fon..uhuu..cool2..
alaa...bez nye g langkawi.minx je cti kat spe yg patot pnut..if org, chow cincau jer even x de org approve..hahaha~