Thursday, 17 December 2009

> 3rd day <

tgok entry tu aku xtau mcm ne nak xplain prasaan aku..hurmm.. wekend ni ingat nak g sungai petani, mmber class aku kawin, tapi cam xder mood+rse sedih nak g kedah, xtau nape, tmbh plak nga kering ni... tapi mcm serba salah plak klu xg, orang da ajak xbaik xg kan. lagipun aku nak gak tgok dier sanding..huhuhh...mcm xpercaya 1 1 kwn aku da kawin..n mmber aku lagi sorang maybe bulan 2 thn depan..hurmmm..sgt jeles ;-( tp xpla, xsmpai lagi kot ketentuanNya...

d ofis, still lagi wat keje last week, banyak betul..pening aku mengadap pc ni, naik kelabu mate aku dah+sejuk nak gile aku kat ofis ni..rase nak pkai stokin n bawk selimut j..letih aku da berulang kali g toilet ni..hurmmm..

pagi td da mkn, tapi ni rase lapa lagi..xtau la np asyik nak mkn j. bile mood aku xbrape betul ni, aku asyik nak mkn j. orang lain klu d probs ke msti tmbah kurus kan, tapi aku lagi pk lagi rase nak mkn, tu yang tmbah smngat aku ni ha..huhuhu...tgh pk ni lunch nak mkn pe ni..huhuhuh...

miss ;-(






No comments: