Tuesday, 22 December 2009

CooL

em pagi2 td kak lin mintak tlg gntikan tmpat dia (PA), coz dier g klinik anta anak dier...n da 2 hari aku rase cm duk dlm peti ais, skit mase j lagi nak beku da ni..em arini gak aku bwk stokin, nnti nak kene beli sarung tgn plak..mmg tahap sejuk tahap gabannye...nak menulis, nak wat pe pun da xder mood ni..mengeras kan badan j ni..hurmmm...

keje pun xder rini, so tmbah la lagi kebosanan aku tahap yang paling tggi ni..dr td aku tgok jam baru kul 10, lmbat betul aku nak tggu kul 5...cabut terus, xtahan sejuk gile ni..dorang ni nak suh beku ke sume staff kat sini...hurmm..  duk saje ni pun jadi lapa gak ni, td mkn kat umah je. rase mls nak keje pun d, xtau la nape smangat aku minggu ni jadi down plak..hurmmm...

em ari kamis ni, d jamuan untuk staff unit penilaian & sistem, (unit aku la), huhhu..em untuk staff kntrak, n staff yang bertukar unit. yang kntrak still xtau lagi pe status dorang..slow btl kan, sian kat dorang..em aku da penah merasai nye, bezanya aku xder ditetapkan brape kntrak je...

lapa+ngantuk+bosan+ ;-?



No comments: