Thursday, 24 December 2009

laaaaaaalaaaaaaaaaalalllaaaaa '-?


em smalam aku betul2 down, klu orang lain dengar mmg kesalahan yang sgt bodoh! n arahan tu sgt simple aku rase, n keje tu aku da biase buat mase keje lame dulu. ikutkn aku xslh, tapi sekurang2nya aku d gak rase tanggungjawab ats kesalahan tu, wlupun hakikatnya bukan slah aku. aku buat ikut arahan n aku tanye pada orang yang DIER aku bertanya. so bukan aku xnak tanye orang yang lebih pakar, n bukan jugak aku bdh sombong xnak tanye orang lain.em mmg malu la, tapi bile pk2 balik, dorang kat sini, tau bende tu bukan slh aku, so pas jumpe tsub tu aku da rase lega da. n aku rase aku xpatut rase down, sbb tu bukan kesalahan yang aku buat. aku buat ikut arahan ape, dier la slh, bagi arahan xjelas, n wat aku skt hati, xnak ngaku plak!!hurmmm, tnsion aku. nsb bek aku ni sgt penyabar (yeke?) huhuhu....dier pk aku da d xprience sblum ni, kang aku ikut cara sane, lagi proper proses keje dorang berbanding kat sini. tapi yang aku tgok stakt ni, d yang same, d yang xsama.. so xleh gak aku nak folow cara keje kat sane kan...so kene la anggap aku masih budak baru balajar...

em rini aku mls da nak toleh blakang or ingat bende smalam, sbb akan mebuat kan aku lebih rsau j. so arini, aku mls nak tnjuk baik ngan dier, dier yang dtg borak ngan aku..aku layannnnnn kan ajooo.... mls pk!

jap g lunch unit aku d wat mkn2 kat serdang, untuk jamuan perpisahan staf yang bertukar...mcm mls nak g, tapi nnti kate pe plak kan...ikut kan ajela...

to be cntinue........



No comments: