Tuesday, 5 January 2010

happy tuesday...


morning everyone...

rase cam lame aku xupdate, xtau nak criter pe..huhuhu..padahal ari2 j online... smpai j ofis, rase sejuk sgt. mmg kuat la aircond kat sini. smalam aku lambat masuk ofis, lmbat 2 min. nak kene amik t/tgn psu nnti. dier cuti plak. klu kat sane, xstraight kot mcm ni, sbb ktorang jugak yang jage punch card. hehe.. (betul x rom
?) em rini aku kene jage kaunter, kul 2-5. mcm mls pun d, da la aku xkenal sgt ngan orang kat sini lagi. kat sini pun rmai guest yang dtg, nak jumpe orang pakej la, org sistem la. mase tggu penempatan tu dulu, sempat la aku baja ngan sorang kakak tu jage kaunter, mmg sgt bz eh, nak plak belah petang...aduh sgt nerves plak aku ni..hurmmm

em last week aku g clas menjait, kwn2 aku dengar cam gelak j. klakar ke? em xpla, asl d mint boleh jalan j. so aku amik class tu bwh giatmara, aku amik part time. class dr kul 10-5. mmg mule2 tu cam giveup j, bayangkan dr kul 10-1.30 tu aku xduduk langsung. potong kain la, biase la mule2 lagi. so agak slow skit la. em aku tggl 3 class lagik j.

2 comments:

aLeen aVriL said...

lamer xhupdet.....
jgn ler senyap gituw..aku windu kat ko nih...huhuuhuhu

shahz said...

ha la, xpunye mase mcm dulu..heheh... n smbil kehabisan idea da..