Sunday, 24 January 2010

hari esok yang bakal menjelang...


salam everyone...esok akan bermula lagi minggu yang baru...hurmm terasa sgt cepat mase berlalu, dan esok jugak cnfirm aku kene ot smpai kul 7, coz nak siapkan preparation utk bengkel ari sel&rabu.. hurmmm, wekend ni just lepak di rumah, xder plan nak kemana2, tringin nak g laut la, holiday kat sane... cari ketenangan (boleh gitu)... yela wlupun baru beberapa bulan keje baru ni, terasa stress jugak..so ape slhnya g holiday tenangkan jiwa+kepala ni.. nntila akan dirancang kemudian...

em bulan 2 ni mmg full dengan orang tunang+kawin.. 14 ni mmber aku kym tunang, n 20&21 mmber poly, mimie kawin.. kawin akhirnya dier setelah beberapa tahun menjadi tunangan orang n melalui pelbagai rintangan (ceh mcm d pengalaman j.. 14 tu jugak officemate aku kawin.. trase cm da tua plak bile sume ckp psl kawin j..hurmmm.... tapi xpe, still mude lagik.. baru 24 kan (opss still lagik 23 ok, bulan 4 lmbat lg,)..heheh ;p

2 hari ni aku cam rase down sikit, xtau la nape..em bile renung balik, xsume yang kite inginkan akan kite dapat or miliki..tapi kadang2 hati ni degil nak jugak mengejar sesuatu yang mungkin kite ssh nak dpt... ntahla.. (xperlu emo...hati aku berkata begitu, harus kuat dengan apa yang berlaku, pasti ada hikmah yang tidak kite katahui, harus kuat untuk melalui hari2 esok...doakan aku terus kuat..)



No comments: