Wednesday, 13 January 2010

> hurmmmm <

morning... em pagi ni d meeting caw kul 9, smalam tunda, baru arini aku tau.. klu kat sini, lebih banyak pkai email dr memo, coz maybe nak budget ketas kot... (2 yg ak tau la), so mmg setiap hari kene tgok email moe, klu xtgok takut terlepas email penting2... so pagi ni aku xder mood nak breakfst, maybe nnti kat meeting d kuih+air..

xtau laa nape this week rase sgt lemah+penat.. prasaan ni mcm kacau bilau (em betul ke ayat aku?whtever), dr hari isnin d meeting, n esok xder, start blk hari jumaat n isnin depan..setiap kali meeting aku jadi cam kelam kabut j, kene jd runner hntar pape dok, n kene call caw utk makesure wakil dorang dtg..oleh sbb aku sorang j pt unit ni, so pape j aku.. sumtimes ok la, sbb xder la boring xder keje. tapi agak penat gak, sbb ntahla, rase xleh kemana, coz kene standby j smpai bis meeting...

arrrgggghhhhh....xtau la nape aku rase serabut sgt ni...hurmmm...


2 comments:

RiHiKi said...

y pnut??u can tel me anything..rmember dat oke..
:-)

shahz said...

em thnks rom, nnti d mase kite crite2 k...