Friday, 15 January 2010

work----WoRk---woRk


bile ckp psl keje ni mmg xkan abis, keje da setle dtg plak keje yang baru...rase baru nak relaks jp, tapi da dtg keje yang lain..hurmm.. terase sgt letih rini, keje dari smalm xsetle2..pning pale aku banyak sgt pindaan nya.. hurmmm.. baru skang tau keje, klu x dulu banyak relaks j..skang ni amik ko, xsenang duduk dibuatnye...huhuhu... penat tangan aku mendail no di telefon, call mcm2 orang untuk meeting isnin ni..nsb bek aku d skill mcm ne nak tepon org. (chewah ;p) em yela dulu slalu gak wat call berkenaan ngan postcab.. skang cara nye sama, cume isi nye j lain..

smalam lepak ngan mmber aku (shidot) kat dataran pj, saje boring duk umah. skali skale lepak kat sane best gak..tgok tasik, n budak2 yang berkejar-kejaran, cam tenang jap kepala otak+hati ni... bile lepak sane, tringat mase form 2 dulu, waktu awl2 pembukaan putrajaya ni.. kire2 dah nak masuk 10 tahun aku kat sini kan..rase sekejap j mase, n da mcm2 gak yang membangun kat sini. klu nak crite psl dulu, hurmmm xpayahla aku cite, takut j dengar..dikelilingi hutan jer kat sini..tibe2 aku rndu zaman sekolah kat sini.. ;-(

to be continue...
nak start keje da, wlupun waktu keje lum start lagik (ceh konon rajin ;p)


No comments: