Saturday, 27 February 2010

jaLaN2 with J

em pagi tadi j (mmber aku kt kym dulu) dier call aku, tapi aku klu nga tdo mmg harapan la nak angkat phone kan..hahaha...em pastu aku dpt msg dier, dier tanye aku free ke x. aku ckp jela free n dier ajak aku p semua house dier nak cari brg2. aku ingt dier kat kl tapi rupa2nya kat melaka, gile jauh dier nak cari brg.

em dlm kul 12 camtu dier smpai, mmg lame gile weh aku xjumpe dier, last aku jumpe mase 2005 kot xsilap kat mlk time tu..huhuh..mmg da lain la dier (tp agak frust xdpt amik gmbar pun ngan ider, sbuk sgt mncari brg2), dier dr mlk ngan adik ipar die. so aku pn terus ke semua house, dgn aku pun ingat xingat j jln nak ke sana, yelah da biase nek public trnsport, sennag j terus smpai. klu nek ngan orang pun, mmg harapan la aku nak ingat jalan. tau2 da smpai gak..tapi nsb bek td aku punya jalan mmg betul, cume time nak balik j boleh plak tersest smpai ke cheras, patah balik n nsb baik xlama sestnye tu.. 

act, j nak cari brg2 utk wat bunga telur.n aku baru tau kat semua house tu d kedai2 utk brg2 kawin..cantik sgt, n mmg rambang mata aku..huhuhu.... n pas g semua house tu, g singgah sogo jap beli brg m.a.c... n pastu gerak balk..arini mmg sgt rmai orang kt kl, nak kate gaji lum lagik..huhuhu... papepun cam best dpt spend time ngan j.. serius rndu nak lepak2 ngan dak2 kym..rndu dorg sgt!!! ;-(


No comments: