Saturday, 6 February 2010

update


morning everyone......

rase mcm lame da xupdate, act ari2 j online. tapi cam bz kat sini, so xder mase nak update..
rini, pagi2 da rase sgt sejuk beku...n smalam aku lmbat masuk ofis. lambat 2 min..huhuhu... nak kene mintak t/tgn psu plak. klu kat sane xstraight mcm ni kot. sbb kitorang jgk yang jage punch card (btl x rom?)...huhuhuh.... em rini aku kene jage kaunter kul 2-5 jap g. mcm mls pun d. da la aku xkenal sgt ngan org2 kat sini, tmpat aku ni plak rmai btl guest yang akan dtg nnti...nak jumpe orang pakej la, sistem la, mcm2..ritu aku sempat la blaja ngan sorang kakak tu (jge kaunter), mmg sgt bz..

em last week ari sabtu, aku g class menjahit. mmber2 aku banayk gelak j, slh ke amik class jait? xpla dorang nak gelak pun.. em class tu bwk giatmara, aku amik part time j. start dr kul 10-5. bayangkan dr kul 10-1.30 aku xduduk2, coz potong kain. biasela baru lagi, so slow la aku ni kan...n ptg tu baru start menjait, tu pun mcm kemut j aku gune mesin tu. melatah2 la gak aku, sbb tekejut bunyi mesin tu. huhuhu....so aku tggl lagi 3 hari j class tu...




No comments: