Tuesday, 9 February 2010

+++perutku meragam+++

rini aku cuti, so rest j kat umah..xtau nape pagi2 skt perut, tmbh plak ngan senggugut..hurmm..g klinik td jumpe ngan nurul, mmber aku skolah putrajaya ni..em so ni aku rest j, rase perit sgt perut aku ni, pas mkn bubur+ubat td, ok da..kureng skit mmbuang nye..hhhuhuhu..

ni tgok mcm ujan, ingat nak kuat ptg ni, g mane lagi klu bukan alamanda j yang terdekat. ingat nak beli brg2 harian, nak bis da..n mcm ngidam nak mkn cake chocolate, wah sedpnye bile sbt cake ni..time perut kosong ni mcm2 rase nak mkn nye..hhuhuh ;p

25 feb ni aku d xam pkhdmtn, tapi aku xtau nak bace pe ni. banyak plak yang nak kene bace, asl start bace j nak terlelap mate aku..hurmmm....aku selk2 gitu j. mintak2 la lulus, mls aku nak ulang2, klu leh nak sah cepat j..(keje baru 2bulan nak sah cept..huhuh) 

No comments: