Monday, 15 March 2010

leggaaaa........utk seketika!

salam... em baru terasa lega skang ni, coz tklimat da setle.. ari jumaat ritu aku mmg stress gile2..gile2..nye gile..hurmmm..mmg serabut la aku keje ni, last minute ni yang wat aku sgt benci! tapi nak wat mcm ne, keterpaksaan jugak aku wat. lantakla, sbb aku mmg skit hati..xleh nak cite lebih2 kang kntroversi plak..hahahah,

em pagi tdi aku kuar ofis awl gile, kul 7.20 aku da smpai ofis. smpai2 j aku trus on pc aku, n g fotostat n siapkan tagging.. dengan rase semak yang amat aku terdengar suara yang ntah ssh aku describe..skt menyakitkan hati aku! n tklimat tu berjalan ok la, tapi aku ingat da setle da, tp still d lagi last minute nye keje. agak tekejar la aku kan..hurmmm...benci! benci! benci!!!!!!!!!
n kul 11.45 mcm tu bis da tklimat tu. rmai gak yang xdtg, mknn belambak yang lebih. mmg la sa last minute nye keje, brape org jela yang dtg..hurmmm

n skang ni aku baru rase nak relaks skit da d lagi suara yang dtg..hurmmm..bosan betul la!!! arrgggghhhhh boleh jadik gile aku mcm ni la! (rse nam tmpr muke org laju2 jer!!!)

No comments: