Friday, 5 March 2010

sorbb...sorbb...sgt sedih ;-(

smalam aku dpt gak abis kan satu novel ni, n 1st time aku rase sedih yg amat sgt bace nove ni..hurmmm ;-( n tmbah plak aku cam nga tgh down+sdh...mmg tmbh lagi la wat aku sedih..(brape banyak sedih da)..

tp serius la sdh gile smpai aku nangis teresak2 tau..huhuh..congrates la pada penulis novel ni. aku mmg da lame xbace novel ni. dulu time skolah mmgla rajin, nak plak d mmber yang same gile novel. dier lagi gile dr aku..ietod namenye..huhuhu...

tp serius lagik skali, sdh sgt cite ni..hurmmm ;-(

 

 novel by alaf 21, novel dr alaf 21 mmg banyak yang best2...

 
so pada peminat bace novel, boleh la cari buku ni. aku xtau la novel ni baru ke lame, aku pinjam kat library ofis aku..lantak la korang nak kate aku jiwang ke, tapi aku mmg suke love story, tapi love story ni sangat2 sedih..hurmmm.... 



No comments: