Friday, 16 April 2010

indukSi-haRi keDua..7 apr 2010

rini bangun awl skit, kak aini kul 6 da kejut bagun, aku kunci jam kul 6.20am..em hari 1st mcm biase la pengenalan diri, n pastu aktiviti group, ok la, best sgt, xngantuk pun. tapi cam sedih aku xsame group ngan an n kak aini. mule2 boring gak, aku ni kan lambat skit nk masuk ngan org. so take time skit, smpai aku mcm di lable xbanyak ckp. sbb d satu aktiviti yang ketua kumpulan kene pilih sp ahli group yang xbanyak ckp n kene ckp kat depan..so ketua aku pilih aku n kak ita. aku redha jela, mls nak pk2 kan, n ucapan aku pun sgt simple. biase la hari 1st, blum serasi lagik..heheheh... smpai la ke petang d aktiviti group, so mmg xngantuk la..



smpat lagik aku bergambar ngan an, gile camera skit..

with kak aini n an..

ni ketua kumpulan aku, azrul. muke mcm swet je kan, tapi da kawin da..huhuh

group aku...azrul, abg hanif, kak ina, n ary

ary, kak has, kak dila, kak wan (xnmpak sgt muke) n kak ita

group aku jugak..sume da duduk dlm group mase ni..

mlmnye taklimat psl pengucapan awm, setiap sorang akan diberi tajuk n kene berucap kt depan dlm mase 3-4 minit. n aku dpt topic psl "pencapaian atlet negara dalam arena sukan antarabangsa" aduh ape aku nak ckp tah psl tajuk ni, klu kat lelaki boleh la kot, cm xsesuai je pmpuan ckp psl sukan ni. da la aku bukan suke sgt pun tgok sukan ni..


 
to be continue....


No comments: