Friday, 16 April 2010

inDukSi...Hari PertaMa... 6 Apr 2010

em mmg excited gile aku nak pegi induksi ni, coz aku rase hilang skejap tekann d ofis..so mlm 5 apr tu mmg aku agak kelam kabut nak aku pning pale nak bwk baju bape helai untuk stay sane lebih kurang 9 hari..aku ni klu bawak brg mmg mcm nak tinggal sane lame benor..huhu, wlupun aku cube bwk just yang penting j, tapi mmg akan nampak banyak gak. mcm nak tinggal sebulan jer,hahahha...

so dlm kul 11 lebih mcm tu aku kuar umah, ayah aku hantar smpai kfc sungai besi, an n kak aini tunggu sane, coz aku tumpang an..b4 tu aku singgah mof amik buku kat rom, punyala smangat nak bwk buku (smpai sane xgune sgt pun buku tu, wat penat aku jer)
so smpai melaka dlm kul 1.40pm, register kul 2.00pm. so g mkn jap kat jj, lapa gile weh dr pagi xmkn..

so dtg balik kul 2.45 n alhamdulillah aku, an n kak aini satu umah. ok la apartment dier. hotel dier pun senang j nak carik coz tepi jalan jer. 1 umah dier bagi 9 orang, coz d 3 bilik. ok la sbb bilik dier besar2, n aku share 4 orang satu bilik, coz bilik aku besar skali rasenye, skali ngan kak zura dr puchong. mule2 nmpak dier mcm pendiam jer, tapi sebenarnye klaka xhingat nye. penat aku gelak ngan dier tu..(tibe2 plak rindu kat dier)..

 best gak bilik dier..huhuh

so mlm 8.30 taklimat pengenalan bermula, n b4 tu g mkn kat cafe htl tu. mknn dier ok la..abis lmbat gak taklimat tu, xingat la..n esoknya bermula jadual taklimat, n aku tgok jadual dier agak pac la..sabtu ahad pun d class, hurmm..baru ingat nak jumpe j, my n jaydah. tapi mmg xder mase n kesempatan...

to be continue.....


No comments: