Monday, 5 April 2010

Wekend..

Salam...ni nak cite skit psl wekend ritu, xder pape aktiviti pun, just lepak kat umah j sabtu, bosan! em mama kuar g kl kot, klu aku tau, aku follow skali, coz cam bosan duk umah, n mama balik pastu cite psl birthday present aku, mama mmg suke bagi hadiah awl2, mls nak simpan katenye. n this year, mama beli kan aku kain baju batik+skali ngan tudung. huhu, coz mama kate aku xder baju batik yang mhl2 skit. ala aku bukan xkisah pun, asl ok dipakai aku sauk je..huhuhuh.. pndai mama pilih sbb wane pink, mama tau aku suke wane pink, so klu beli pape pun msti mama akan pilih wane pink untuk aku..huhu...


n ari ahad tu pagi dlm kul 11.30 mama ajak kuar, g beli brg2 skit, n pastu singgah kamdar kat diplomatik tu, xbanyak sgt choice, coz kecik j kedainye.. n aku pun beli 2 helai kain, coz rse cam lame xbuat baju..huhu, slalu time mcm ni, fmly aku da sbuk psl baju raye, tapi xtau np thn ni slow skit. yela dulu time study mama yang sediakan baju aku. skang da keje sendiri la kan. tu yang slow jer..hahaha



sempat g pos b4 kuar (sudah mesti..hehehhe ;D)



ni kain yang aku beli, beli wane merah sbb aku xbanyak kain wane merah, n wane pink tu, msti kene beli (xtau la nape, mata aku ni pantang nmpak wane pink, huhuh)
balik umah terus tdo, cam letih berjalan...

2 comments:

RiHiKi said...

cntik bju batik pnut..pndai mama pnut pilih..
bju yg pnut beli pon cntik..org suke yg pink tu coz corak die abstrak..
heee

shahz said...

Hehehe tq ;-)
pnut kan mmg suke corak2 abstrak ni, ingat nak anta kat p8 tu, tapi tkut xpkai j baju fesyen2 ni kang.mmbzir j.huhuh