Saturday, 1 May 2010

HappY LabouR Day

salam...hari ni hari pekerja, so nak wo=ish la kepada semua pekerja2...SELAMAT HARI PEKERJA...so ari utk relaks..em pada yang kene keje, wat la keje dengan seikhlas mungkin...hurmmm

em 15 mei ni 'geng2 adik bradik induksi k2b4' wat mcm family da la, sehari bersama di port dickson..so walaupun aku da bayar, tapi msh lagi berpikir samada nak g atau x..insyaAllah klu xder pape yang menghalang, aku g...

so nak crite minggu ni nye crite (ape ayt aku ni..huhu) d ofis masih lagi dlm mood yang sgt bzzzzz.... banyak keje dan semuanya urgent..so mmg rase xbernafas la skit.. 

em aritu aku dpt call dr lubuk (mmber aku mase tek pd), dier gtau aku sorang dak teknik pd meninggal sbb kanser usus. aku mmg la xbrape ingat name2 dorang ni, than pas tgok gmbar baru aku ingat. dak sebelah dorm aku mase form 4. mude lagikan kene kanser, tapi Allah lebih sygkan dier. moga roh dier dicucuri rahmat...

nx month aku start masuk WP1, pada yang xtau WP1 tu waktu keje aku la. kire start isnin ni aku masuk ofis kul 7.30am n balik kul 4.30pm. sebelum ni aku masuk kul 8am, tapi sbb mak aku ajak g same pagi2 aku tukar la, leh balik awl skit..huhuh...

em xder ape da nak crite...mood still lagi mcm xstabillll...... k la gtg...



3 comments:

Frodo Baggins said...

Alfatihah ..


owh gud luck tuk lu
slmat hari pkrja jugak
wooohaaa

>>___<<

shahz said...

thnks..

slamat hr pekerja gk tuk lu...huhuh

wong ah ian said...

aik sejak bile pulak lu rajin dtg sini frodo?..mau try pinaz ke?..bertarung dgn gua dulu...