Monday, 17 May 2010

kechiQ WeDdiNg

salam..sorang lagi mmber aku da kawin semalam (16mei10), niza name dier, tapi aku panggil kechiq, sbb orang nye kecik jer. mmber mase kat kym melaka dulu. lame gile xjumpe dier. em senyap2 je da nak kawin. cantik sgt dier smalam. tema purple. em aku g ngan izni, dier amik aku kat star cempaka. my n j dr melaka amik bond kat selayang. so jumpe kat area umah bond. dlm kul 2pm kot kitorang smpai, lalu kat area sane tu, buat aku teringat zaman2 stuady kat kym dulu, coz aku rajin gak lepak umah jaydah kat sane dulu2. huhuhu... tapi jaydah xder smalam.

pas mkn2 kitorang gerak, xlame pun. coz orang cam rmai, pastu panas gile plak..huhuhu.. so mase kechiq nak mkn, kitorang g jumpe dier slm n nak balik. mmg xsempat nak amik2 gmbar, coz nak tggu cam lame lagi jer. 1 j kitorang amik gmbar, tu pun kat camera man nye. so dlm simpanan kitorang mmg xder la pic wedding kechiq. xpla, nnti leh mintak nak tgok ngan kechiq.. papepun nak wish la selamat pengantin baru kat kechiq..smoga berkekalan smpai akhir hayat. emmm bulan 7 nnti sorang lagi mmber kym aku nak naik pelamin, my name dier..huuhuhu..berderet mmber2 nak kawin...

so after g wedding kechiq tu, dorang boleh plak ajak g karok jap. so layan la 2 jam kat karok selayang mall, tu yang paling dekat.. em murahla, kt putrajaya pun mhl gak la..hurmmm...so jom layan pic2 ni.. huhuh


with izni

bonding-my-jay

my-jay

> U S <

>  U S  A G A I N >

No comments: