Monday, 31 May 2010

wEKeNd wiTh My FaMilY

salam.. em ari sabtu (smalam), pas balik kenduri, aku n family g mkn kat luar, sbb adik aku balik umah. so mama nak belanja, coz she APC this year..huhuhu..congrates mama... so kitorang g mkn kat kedai khratong (mcm tu kot ejaan dier), kedai tu kat sg besi. kedai mskn thai..em kedai dier biase jer, tapi mmg sedap n mhl eh..hohho..tp mmg puas la mkn, coz sgt sedap...

after g mkn papa tanye nak g mane pasni, afan mcm biase dier suke tgok movie, yang syaza plak ajak p karok. papa suggest kat sumit, n adik plak ckp kat mines d gak. ale2 mama ckp g alamanda sudah, dekat j ngan umah. so mlm tu xrmai orang sgt, maybe awl lgik kot.. mule2 kitorang layan 1jam jer, tapi terasa cam cepat sgt plak, so papa tmbah lagi satu jam, mama malu2 plak nak nyanyi, aku n syaza layan j karok..huhuhu.. papa sore dier mmg sedap, lebih kurang mcm jamal abdillah, bukan nak membangga kan ayah sendiri la, tapi hakikat mmg betul, n penyanyi kesukaan papa pun jamal abdillah coz lagu2 dier pun sedap. afan pun layan karok gak, tapi dier mcm biase la lebih suke lagu2 korea, jgn xtau hafal eh lagu2 tu, wlupun lirik kat tv tu lirik korea..huhuhu..

dlm kul 12 abis karok n terus beredar balik umah, mata pun da berat da..huhuhu.... meh layan pic mlm tu..huhuh






No comments: