Sunday, 4 July 2010

go GeNting...Go go go.......

salam everyone...huhuhu...lame xberbloging..huhuh, em tgok entry kat ats tu, so aku nak cite psl genting la kan..
2/7 kitorang plan nak g genting, g sane 2hr1mlm..so khamis mlm tu gomok da dtg umah aku, tdo sehari. coz pagi2 nak gerak...

so dlm kul 7 lebih g amik B, dier duk kat ngan umah aku ni jer..pastu g amk epit n choi kat train seri kembangan, d gak la beberapa probs..tapi aku mls nak crite coz nnti mcm xbest plak, coz aku nak cite benda yang happy2 jer...n pastu g jumpe chapik kat petronas sebelah tesco ampang tu, drop epit n choi naik ngan chapik. coz kitorang nak g amik ietod ngan airnol plak..so g setiawangsa amik ietod n airnol kat stesyen putra. so jumpe la dorang sume kat bhp after tol ke genting... kat sane gebeng da tggu..g dlm 3 kete...

smpai ats tu dlm 11 lebh kot..so start dengan men kat outdoor theme park tu...ikutkan hati aku cm mls nak masuk, coz aku bukan brani sgt nak main2 ni..tapi sbb dorang sume masuk, rajin plak aku nak lepak luar tu kan..so masuk la skali.. 1st game yang dorang nak main solero tu, aku, gomok, ietod n airnol xmen. so kitorang cume jadi tukang amik gmbar jer.. em ari jumaat pun rmai orang kan kat situ, kene la menunggu gak..huhuh..
2nd game dorang men roller coaster tu, aku xnak men, tapi dorang pksa, dorang kate sume kene men, klu sorang yang xmen sume xpayah men..huhuhu...so aku pun wat2 la muke berani..smapi jer turn nak men, mmg aku rase mcm nak patah balik...hohohoh...mmg rase nyawa aku tggl kat ats eh..rse sakit tekak aku menjerit jer..xnak aku main da...hahahha..pastu break g mkn jap kat kfc..tapi rmai yang tapau mc'd.
pastu dorang g men tikam2 tu..aku tukang memerhati jer..ietod n gebeng j dpt bear.. pastu plak g men roller coaster yang satu lagi, yang masuk smpai kat kfc tu..huhuh..xder la mencabar mcm yang satu lagi, tapi terjerit gak la aku..then pastu g men yang mcm kapal tu..huhu..

then kul 7 balik apartment..kitorang stay kat apartment ria..kul 9 g karok plak..smpai la dekat kul 11 lebih..mmg sgt sejuk la, coz dengan hujan nye..huhuhuh...mlm tu lena xlena la aku tdo, penat mmg penat, tapi sejuk gile buat aku cm terseksa nak tdo..huhuh... n esok nya dlm kul 11 lebih gerak trun, n pastu mkn kat ngan skyway tu d kedai2 mkn..n pas mkn lepak alamanda jap, dorang layan bowling. aku teman gomok cari hadiah utk birthday party anak buah dier. pastu lepak lagi kat warisan, mkn jap. n dlm kul 7 aku smpai umah..

mmg terasa cepat sgt mase berlalu, cam xpuas g jumpe n sembang2 ngan dorang sume..insyaAllah nx time plan g pulau plak..hopefully plan tu berjln dengan smooth..pape pun aku syg korang sume! thanks for ur commitment ;-) jom layan beberapa pic kat sane..huhuhu

with airnol n gomok
epit-gebeng-choi-bdak-chapik-B
ietod~gomok


> us <

ader banyak lagi pic tapi sume kat camera gomok n gebeng..huhuhu...


2 comments:

aLeen aVriL said...

ari tuh org ajak xmo p...


huhuhuhu....

shahz said...

bukan xmau p, tp time tu aku xdpt gj g..huhuhu