Monday, 20 September 2010

~ hari Isnin ~

salam semua... em slamat hari isnin, hari yang mmg mls nak memulakan hari keje..argggghhhh, bosan2! da la aku kene jage kaunter kul 10.30 jap g..lagi la mls.. em rase cam nak balik jer ni, coz bosan yang amat sangat..

blurrrrr.... nothing to do... ;-(

6 comments:

gadisBunga said...

kan best kalau tak payah keje tapi duit masuk tetiap bulan? hihi

shahz said...

heheh..mmg best klu leh mcm tu ;-)

Drama Mama said...

biasa lah lepas raya ni momentum nak buat apa pun terbantut. still in the celebration mood. heheheh

http://twinkywinkystars.blogspot.com

shahz said...

drama mama-tau xpe, ni pun still lagi dlm mood raye..dengar lagu raye, ingat kampung balik..heheh ;p

fatian athiea said...

lalala kerja la..
follow kmu..
usah segam silu follow blik:)

shahz said...

huhu...
ok ;-)