Friday, 17 September 2010

....haRi Raya.....

salam everyone..selamat hari raya maaf zahir n batin pada sume, klu d terslh silap or terkasar bahasa...
em rase cepat mae berlalu kan, da raye ke 8 da arini, n arini aku da masuk keje. still lagi xramai org, agak bosan la..hurmmm...

em ritu aku balik kampung ari kamis, fligh kul 4.20, smpai sane pakcik amik. papa mama smpai kul 9 mlm. smpai2 jer, makcik n nana da d umah. so pagi raye mcm biase la bemaaf2an kan, tapi perasaan teruja tu xmcm dulu, yelah klu hari raya budak2 la paling seronok skali kan. dpt jalan2 keliling kampung kumpul duit raye, tapi da besar ni xrse best sgt la, biase jer. em pagi2 pas smayang raye n bermaafan tuh, g umah tok lang putih kat area situ gak, ala tok pade putri sarah liyana tu, pelakon yang mcm nak dekat2 popular dah tuh..em promote plak, dier kire 2 pupu ngan aku la. mmg fmly aku baik la ngan belah dier. coz ayah aku kire cousin yang rpt ngan mak dier. n pastu lepak umah melayan tetamu smpai la ke ptg.. tapi tahun ni mcm xrmai sedara mare yang dtg, rmai2 tu rmai la.tapi mcm xcukup mcm tahun lepas. 

mlm raye ke 2 kot xsilap aku, kitorang sedara mare g men bowling kat giant kat taman selasih. ingat pas g men  bowling nak p karok, tapi da tutup plak, cepat betul karok kat giant tu tutup.

n pejam celik da smapi ari selasa, flight aku kul 3.20. papa mama kul 11 da gerak balik da. pastu smpai umah terasa mcm nak balik kampung balik, rse xpuas lagi beraya. n ari rabu aku ingat nak masuk ofis, tapi terbangun lambat plak. rugi betul aku xmasuk ofis, da la bos aku xder..hahahah... lambat sudah...

papepun skali lagi aku nak ucap selamat hari raya, maaf pada semua sekiranya aku d wat salah yang sengaja atau yang xdisengajakan... Daa... opssss, sebelum ni meh layan pic hari raya..heheh ;-)

 
~ my family ~

with my lovely mama..



 

 

3 comments:

gadisBunga said...

wah wah bowling di hari raya. bagus utk penyuraian lemak selapas mkn ketupat. :)

Amni said...

orang mana ni balik raya nek flight? walllaweyhhh......saya pon boring kat office.. sunyi sepi je.. hummm...

shahz said...

gadis bunga-tau xpe, tapi xder turun pun lemak ni..hahahah...
amni-kmpung xjauh pun, dekat jer, saje xnak bagi penuh kete, lagipun nak elak jem..huhuh ;-)