Tuesday, 7 September 2010

~ Selamat Hari Raya ~

salam kalian.. tinggal lagi 2 hari je nak raye da..pejam celik terasa cepat mase berlalu, mcm baru j pose..huhuuh... aku still d ofis, tgok hr ni still lagi penuh ofis ni, tapi aku rse esok da makin skit, smpai la ari kamis. aku kamis keje lagi. nak cuti syg plak, lagipun kamis tu dpt balik halfday.. so ptg kamis baru balik kulim, flight kul 4, cam lmbat plak..msti smpai da buke..hurmm... hhohoh, xsbr nak balik kampung, mcm lame xbalik sane. tapi tahun ni msti mcm xbrape meriah, coz still lagi terasa kehilangan cousin aku bulan lepas..hurmmm ;-(
thn ni jugak xmcm thn yang lepas, arwah tok wan da xder jgk, so xrse mcm dulu raye..hurmm

em dikesempatan ni, aku ingin menyusun 10 jari memohon maaf pda semua, jika ada slh n silap yang aku xsengajakan, atau disengajakan, manusia xpenah lari dr kesilapan kan, so aku mohon maaf seikhlas hati pada semua.. pada yang drive balik ke kampung, drive elok2.. n jage diri sepanjang musim perayaan ni..
da mcm pesanan penaja plak aku rse..hehehe ;p

papepun " SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN "

No comments: