Tuesday, 30 November 2010

W e d D i N g

salam everyone... em nak crite psl entry kat atas tu, last week ari sabtu g wedding cupin kat linggi n wedding miza kat rantau negeri sembilan.  aku xhope sgtla, coz tau jela dorang ni kdg2 last minute cancel... so sabtu tu gomok msg aku suh siap, ietod otw abis keje kul 1. dlm kul 2 gak la kitorang gerak, iejang park kete kat umah aku, n g skali ngan ietod. pastu gomok tunggu kat pedas/linggi ngan qazreen.

smpai umah cupin dlm kul 3 lebih, mmg org boleh kire jela bape rmai. xkisahla kan, aslkan kitorang dtg gak. tapi cam agak terkilan la, dier g outdoor xgtau pape pn. kitorang punye tggu la nak bergambar ngan dier. tapi dier g mcm tu jer..pastu terus gerak umah miza kat rantau. smpai dlm kul 4lebih. xramai gak, tapi rmai skit dr umah cupin, sedara2 dier kot. miza pun da xpkai baju pengantin. lepak ngan dier lame gak la..pastu g lepak kat ngan uah ieta, siah ader, intan n nad. kul 6 gerak balik, coz iejang n gomok keje mlm tu...

smpi umah dlm kul 7 gak kot.....

layan jap pic kat umah miza...

* ietod * Siah * Gomok * Nad * Iejang * Intan *







Wednesday, 24 November 2010

Tuesday, 23 November 2010

@ Look Beautiful @

salam...heheh, ape kaitan lak tibe2 ngan entry tu kan...huhuh... d 1 mase tu aku layan blog sis Ceera, mmg best la layan blog dier, banyak info gak....so aku terlekat la kat satu entry ni psl premium beauiful, sis Ceera dpt tau benda tu pun dr blog sis Mai ni, aku benda kecantikan ni mmg berminat luar biase skit..huhuh, so aku pun layan punye layan, terlekat la, emmm harga dier mule2 mmg agak memeranjatkan aku la...pk 2,3x kot nak beli o x..tapi tula, minat yang sgt mendalam, aku beli gak. coz tgok entry dorang, mmg rmai yang comment positif, berkesan. termasuk la sis ceera ni. 


so skang ni aku br gak pkai, nak tgok hasilnye kene tggguuuuuu...tapi tula, kdg2 aku ni pemalas skit nak pkai, ikut mood, boleh gitu...hahahah..tp seriusla, aku cube kuatkan semangat aku supaya aku rajin memakainye... coz aku mmg nak sgt..sape xnak cantik kan..huhuh ;p

pada yang berminat ngan produk ni, mmg xkan nyesal kot beli, coz boleh gune lama kot, bukan nye sekejap jer..utk lebih info korang leh la ke blog sis ceera o sis mai..banyak info kat situ atau korang leh terus sis mai kat no ni 0123781700... nnti entry ni akan ku smbung, utk inform korang hasillllnyaaaa..... daaa


~ New 1 ~

salam..morning, lame rasenye xtulis blog ni, sangat lame kot...huhuh, rndu gak nak berbloging ni..dlu mase d mof, mmg tiap2 hr kot, rajin je layan blog, tapi skang ni kekangan waktu yang buat aku ssh nak berbloging2 ni..huhuh

em banyak crite nak crite sebenarnye, tp xtau nak start dr mane...

em ok kite start mase 10.10.2010 ritu mmber sekolah rendah aku kawin, n aku jadi pengapit ok...jumaat tu aku da g wangsa maju, dier nikah pas zohor. first time kot aku jadi pengapit, hehe... n sabtu tu dier sanding, mmg rmai la jumpe kwn2 sekolah rendah dlu, ader yang aku xkenal, lame sgt kot terpisah n nak ingat balik makan mase kot muke2 dorang mase kanak2 dlu..huhuh, belah lelaki aku xdpt jd pengapit, d beberapa mslh yang tdk dpt di elakkan..huhuh..

dua2 tu aku kenal, coz dua2 dak wangsa maju...selang beberapa blok je kot, dekat btl jodoh korang..senang j majlis, xpayah jauh2..huhu btw congrates to both of u.. 


n dlm bulan lepas mcm2 probs yang aku kene hadap, mmg slh aku la, aku admit..hurmmm, aku mls nak pk probs2 tu.. Makin di pk mkn serabut otk aku, n sure hdp aku mcm xtenteram..smpai 1 tahap aku sgt penat melalui hari2 ni. so biakan ia berlalu..mulekan hdp baru..kdg2 xsume yang kite nak kite akan dpt, n xsume yang kite rancang akan berjalan dengan baik..kdg2 kite wat baik anggapan org tetap slh, so aku biakan masa yang menentukan. mase skang adalah aku nak rse tenang, mls nak pk yg bukan2, klu diizinkan dier, bejalan lancar la ape yang dirancang, klu x, xla...kite hanya merancang n berusaha, tapi Dia yang menentukan...So PNUT bangkit dr rse sedih! harus kuat melalui mase akan dtg..amin..