Tuesday, 23 November 2010

@ Look Beautiful @

salam...heheh, ape kaitan lak tibe2 ngan entry tu kan...huhuh... d 1 mase tu aku layan blog sis Ceera, mmg best la layan blog dier, banyak info gak....so aku terlekat la kat satu entry ni psl premium beauiful, sis Ceera dpt tau benda tu pun dr blog sis Mai ni, aku benda kecantikan ni mmg berminat luar biase skit..huhuh, so aku pun layan punye layan, terlekat la, emmm harga dier mule2 mmg agak memeranjatkan aku la...pk 2,3x kot nak beli o x..tapi tula, minat yang sgt mendalam, aku beli gak. coz tgok entry dorang, mmg rmai yang comment positif, berkesan. termasuk la sis ceera ni. 


so skang ni aku br gak pkai, nak tgok hasilnye kene tggguuuuuu...tapi tula, kdg2 aku ni pemalas skit nak pkai, ikut mood, boleh gitu...hahahah..tp seriusla, aku cube kuatkan semangat aku supaya aku rajin memakainye... coz aku mmg nak sgt..sape xnak cantik kan..huhuh ;p

pada yang berminat ngan produk ni, mmg xkan nyesal kot beli, coz boleh gune lama kot, bukan nye sekejap jer..utk lebih info korang leh la ke blog sis ceera o sis mai..banyak info kat situ atau korang leh terus sis mai kat no ni 0123781700... nnti entry ni akan ku smbung, utk inform korang hasillllnyaaaa..... daaa


2 comments:

gadisBunga said...

bende mahal tu...kene la pakai rajin2. huuu~

shahz said...

huhuh..insyaAllah, sy akan menjadi rajin..hehe ;p