Tuesday, 23 November 2010

~ New 1 ~

salam..morning, lame rasenye xtulis blog ni, sangat lame kot...huhuh, rndu gak nak berbloging ni..dlu mase d mof, mmg tiap2 hr kot, rajin je layan blog, tapi skang ni kekangan waktu yang buat aku ssh nak berbloging2 ni..huhuh

em banyak crite nak crite sebenarnye, tp xtau nak start dr mane...

em ok kite start mase 10.10.2010 ritu mmber sekolah rendah aku kawin, n aku jadi pengapit ok...jumaat tu aku da g wangsa maju, dier nikah pas zohor. first time kot aku jadi pengapit, hehe... n sabtu tu dier sanding, mmg rmai la jumpe kwn2 sekolah rendah dlu, ader yang aku xkenal, lame sgt kot terpisah n nak ingat balik makan mase kot muke2 dorang mase kanak2 dlu..huhuh, belah lelaki aku xdpt jd pengapit, d beberapa mslh yang tdk dpt di elakkan..huhuh..

dua2 tu aku kenal, coz dua2 dak wangsa maju...selang beberapa blok je kot, dekat btl jodoh korang..senang j majlis, xpayah jauh2..huhu btw congrates to both of u.. 


n dlm bulan lepas mcm2 probs yang aku kene hadap, mmg slh aku la, aku admit..hurmmm, aku mls nak pk probs2 tu.. Makin di pk mkn serabut otk aku, n sure hdp aku mcm xtenteram..smpai 1 tahap aku sgt penat melalui hari2 ni. so biakan ia berlalu..mulekan hdp baru..kdg2 xsume yang kite nak kite akan dpt, n xsume yang kite rancang akan berjalan dengan baik..kdg2 kite wat baik anggapan org tetap slh, so aku biakan masa yang menentukan. mase skang adalah aku nak rse tenang, mls nak pk yg bukan2, klu diizinkan dier, bejalan lancar la ape yang dirancang, klu x, xla...kite hanya merancang n berusaha, tapi Dia yang menentukan...So PNUT bangkit dr rse sedih! harus kuat melalui mase akan dtg..amin..

No comments: