Tuesday, 30 November 2010

W e d D i N g

salam everyone... em nak crite psl entry kat atas tu, last week ari sabtu g wedding cupin kat linggi n wedding miza kat rantau negeri sembilan.  aku xhope sgtla, coz tau jela dorang ni kdg2 last minute cancel... so sabtu tu gomok msg aku suh siap, ietod otw abis keje kul 1. dlm kul 2 gak la kitorang gerak, iejang park kete kat umah aku, n g skali ngan ietod. pastu gomok tunggu kat pedas/linggi ngan qazreen.

smpai umah cupin dlm kul 3 lebih, mmg org boleh kire jela bape rmai. xkisahla kan, aslkan kitorang dtg gak. tapi cam agak terkilan la, dier g outdoor xgtau pape pn. kitorang punye tggu la nak bergambar ngan dier. tapi dier g mcm tu jer..pastu terus gerak umah miza kat rantau. smpai dlm kul 4lebih. xramai gak, tapi rmai skit dr umah cupin, sedara2 dier kot. miza pun da xpkai baju pengantin. lepak ngan dier lame gak la..pastu g lepak kat ngan uah ieta, siah ader, intan n nad. kul 6 gerak balik, coz iejang n gomok keje mlm tu...

smpi umah dlm kul 7 gak kot.....

layan jap pic kat umah miza...

* ietod * Siah * Gomok * Nad * Iejang * Intan *







No comments: