Thursday, 6 January 2011

* gd Morning teacher *

Salam everyone... tibe2 rse nak balik zaman study dlu....huhuhu... rndu zaman sekolah, n rndu jugak kwn2 skolah. 

mase sekolah+study pressure study xlah seteruk keje ni. walaupun dlu pk keje msti best, bulan2 dpt duit, tp klu skang ni diberi pilihan aku nak studyyyyy jer... xnak keje, tapi sp nak bg aku duit? huhuhuu.....atleast presure study leh cntrol jiwa aku la, tp keje ni tahap rse nk terbang ke awan..hahahha.....boleh gitu?

em ni aku mcm naik hangin skit smalam, ader cite xbest yg aku dengar...Argghhhhh!!! mls aku nak layan, budak2 bru nak up mmg mcm tu, akal pendek. klu aku layan, mksd nye aku pun akal pendek, jadi biarlah..... berdiam xbermakna salah kan...so biarkanla....

spttnye smalam n hr ni aku kene g s.alam, jd urusetia OBB-nsb bek bos aku xbg kebenaran aku g. bos yg lg satu tu pun nak mintak tlg aku, xtanye kebenaran bos aku. tp xpe gak, aku mmg xnak g, xbestla, xder mmber..huhuh....

em lupe nak crite esok aku akan pkai bracess..hahaha, dlu2 org kate klu pkai bracess msti kene geralan gg besi , mse zmn sekolah dlu la.. aku tau sakit, tapi aku kene kuatkan smangat, klu org len leh pkai, aku pn mesti leh tahan sakit tu kan..huhuh..hopefully sumenye ok esk..so nnti aku akan update psl pemakaian bracess ni..gtg..bye...



5 comments:

RiHiKi said...

PNUT NAK PAKAI BRACES?KENA CABOT GIGI GERAHAM TAK PNUT?

shahz said...

kene..4batang kene cbt..huhuhu

shahz said...
This comment has been removed by the author.
RiHiKi said...

ADOIHHH..SAKIT NYE PNUTTTT...XPE, T DA BUKAK, MSTI CANTIK GLER UR G2 KN..HEEE
P/S:BUKU ECO PNUT..BLE PNUT FREE..NK BG..T, WAT HARTA SENDRI LAK..

shahz said...

sakit time nak mkn la..huhuh, lame lagi nak tggu bukk tu.. huhu
eh bukan ritu pnut da amik ke buku eko? em wekend pnut free j, or ptg2 pnut balik kul 4.30.