Wednesday, 19 January 2011

* zaman kanak-kanak *

salam everyone....emmm, ni tgh free skit, so boleh la mengarang skit..huhuh... em thid week aku banyak wat call, nak mintak mklmbls..ko tau jela klu nak mintak mklmbls ni buknnye senang..nek bosan da aku call dorang ni, setiap hari arahan berubah2, aku rse dorang pun da bosan dengar suare aku ni..hurmmm

em bile ntah aku xingat, aku active fb blk, n tibe ternampak pic aku zaman kanak2 ngn cousin aku kt kedah..alalalalahhh...nak tergelak pun d, tgok muke sememeh je zaman kanak tu.. 

dr kiri adik aku, n aku cnfirm2 la baju same ngan adik aku, dlu kecik2 mak aku mmg suke wat baju same jer sume..almaklumla 3 anak perempuan..huhuh, klaka bile ingat.. n sebelah aku tu kire 2 pupu aku la, artis tu skang.. klu korang kenal la 'puteri sarah liyana'...bile tgok balk gmbar waktu kecik2, mmg aku suke bergambar pegang tgn org selebah aku..apsal tah..huhuh... (ni rse nak korek gmbar2 lame, klu tgok ngn adik aku syaza n afan tuh, mmg xbrenti nak gelak..hahahha ;-D)








No comments: